Mousse s kesten pireom
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-TqLj12B0IkbZBJaE428T_coDGDSdci73RcxhL0FQCuE5pom1o7MEsi49-fQkB8IJ4Y2kUEMqykpr622M1yRFDsj4FmtyRrE449GNTtitSrg1eAEhLrR5sYx_TujiGPfjNa1voHGZBKQ/s320/Mousse+s+kesten+pireom.bmp)
Kesten pire: 25 dag maruna
10 dag šećera u prahu
10 dag maslaca
2 žlice ruma
10 dag čokolade za kuhanje
Bijeli mousse: 30 dag bijele čokolade
1 dl ruma
2 dl šlaga
5 žumanaca
1 dl mlijeka
2 listića želatine
Priprema: Od navedenih sastojaka pripremite kesten pire tako da u jednu polovicu stavite čokoladu, a drugu ostavite postojeće nijanse. Oblikujte mini roladu.
Na pari tucite žumanca s mlijekom dok ne dobijete kremu. U ohlađenu stavite rastopljenu bijelu čokoladu i šlag pa izlijte u kalup. U sredinu stavite roladu od maruna.
Oznake: Kremasti Kolaci
<< Početna stranica