Dunavski valovi
Tijesto: 20 dag margarina
20 dag šećera
2 vanilin šećera
5 jaja
30 dag brašna
1/2 vrećice praška za pecivo
2 žlice kakaa
80 dag konzerviranih višanja
Krema: 2 pudinga od vanilije
5 dl mlijeka
20 dag margarina
2 žlice šećera u prahu
Ocaklina: čokoladna ocaklina
Priprema: Od margarina, šećera, vanilin šećera, cijelih jaja, brašna i praška za pecivo umutite biskvit. Polovicu ulijte u namašćen i pobrašnjen kalup, u drugu polovicu dodajte kakao i konzervirane višnje pa prelijte preko prve smjese. Pecite sve zajedno oko 25 minuta na 190 stupnjeva.
U međuvremenu pripremite kremu tako da pudinge od vanilije skuhate u mlijeku. U hladni puding dodajte margarin i šećer u prahu i sve dobro izradite. Prelijte čokoladnom ocaklinom.
Oznake: Kremasti Kolaci
<< Početna stranica