Čokoladna krema
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj17JDUJam7rMd9unKE5uQVfOXQfOvReCvBLRfG-KoCp_YXQxasxkSKPdH5xY-p76fQm6b0J99f-EIsvytsQM1ukSosvpM7ljGXJje-9ZiZU7Ce-3We9taO-eAVkEJPiirB_uqViiszkBY/s320/bbbbbbbbbbbbb.jpg)
Sastojci: 1 šalica amasake
1 žlica instant kave od žitarica
1 šalica zobenog mlijeka
1 žličica praha vanilije
1 žlica mirina
2 žlice agar agara
2 žlice rižinog slada
100 g čokolade bez šećera
sojin šlag
Priprema: Pomiješajte amasake, kavu, mlijeko, vaniliju, mirin i agar agar i na laganoj vatri kuhajte 20 minuta. Dodajte čokoladu i rižin slad pa kuhajte i miješajte dok se čokolada ne otopi. Ostavite da se hladi pola sata pa stavite u hladnjak na još pola sata. Nakon toga dobro promiješajte i ukrasite šlagom od soje.
Šalica = čajna šalica od 2 do 2,2 dl
Oznake: Kremasti Kolaci
<< Početna stranica