Kesten ploška
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyn2xgdtm_hz80XQADrIACltdQ9tfVFoyjc5zbcydVt28dndb6QujaoDo3vCZpstSrSPvi2pYADdmXQKyL6pmg3zyADAEe89eYLTiKDmWU7Xrf6ie9dKnNxow_6lD5RIx6sil3KaCChHI/s320/aaaaaaa.bmp)
Biskvit: 3 jaja
3 žlice šećera
4 žlice brašna
Krema od vanilije: 2 dl mlijeka
2 žlice brašna ili gustina
4 žlice šećera
1 žumance
10 dag maslaca
10 dag čokolade za kuhanje
Kesten pire: 25 dag kestena
5 dag maslaca
5 dag šećera u prahu
2 žlice ruma
Priprema: Od navedenih sastojaka u namašćenom i pobrašnjenom četvrtastom kalupu ispecite biskvit te na ispečeni rasporedite kremu od vanilije, koju ste skuhali na pari od mlijeka, brašna, šećera i žumanca te spojili s maslacem. Kad je krema dobila potrebnu gustoću rasporedite je na biskvit i dodajte kesten pire kojiste pripremili od kestena, maslaca, šećera u prahu i ruma. Završite s biskvitom te prelijte čokoladnom ocaklinom.
Oznake: Kremasti Kolaci